Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

2ο Φεστιβάλ Αριστερής Ενότητας σχημάτων Αθήνας

Για δεύτερη χρονιά, τα σχήματα της Αριστερής Ενότητας Αθήνας στήνουν το δικό τους φεστιβάλ.


Μετά από τέσσερα χρόνια μνημονιακής πολιτικής , επίθεσης στην ελευθερία της έκφρασης και βίαιης καταστολής των αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας, εμείς δίνουμε τη δική μας απάντηση.

Οι κοινοί μας αγώνες και οι συλλογικές μας δράσεις δείχνουν τον δρόμο της ανατροπής. Μέσα σε ένα κλίμα αυταρχισμού και αποπολιτικοποίησης που καλλιεργείται από την κυρίαρχη αφήγηση μεταξύ άλλων και στους χώρους των πανεπιστημίων με φορείς τις παρατάξεις της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ. Εμείς δημιουργούμε το δικό μας πολιτιστικό αντιπαράδειγμα.


Στις 2 και 3 Μαή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο θησείο.


  • Την Παρασκευή 2 Μαίου από τις 16:00 τα σχήματα μας οργανώνουν workshops και εκδηλώσεις . Μετά τις 21:00, συναυλία με την Ματούλα Ζαμάνη και ακολουθεί πάρτι.
  • Το Σάββατο 3 μαίου workshops στις 16:00 και Κεντρική Εκδήλωση με θέμα: «Ενάντια στην λιτότητα και τον αυταρχισμό με τους κοινούς μας αγώνες για την ανατροπή». Στις 18:30 παρεμβαίνει ο Γαβριήλ Σακελαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος με την Ανοιχτή πόλη. Ακολουθεί ρεμπέτικο γλέντι.    Απο το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει η Αρ.Εν. Γ.Π.Α.!

    Την Παρασκευή 2 Μάη στις 18:00! Συζητάμε για την συνεταιριστική και αλληλέγγυα οικονομία στη γεωργία.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου